Reserveren
VanafTot

Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.
V-Formation logo

(Indoor) Inflatable Fun

uithoudingcompetitieteamworkuitdaging

Inflatable Fun is gemaakt om aan je team te werken. We brengen onze opblaasbare attracties in stelling om de deelnemers te prikkelen en uit te dagen. Op basis van de behoeften en de fysieke mogelijkheden van je teamleden passen we de opdrachten en de attracties aan zodat we tot een samenhangend pakket komen. Je leest het goed, zelf deze activiteit kan ‘vrij rustig’ gebracht worden om de accenten dan totaal anders worden geplaatst.

Maak je geen zorgen als sommige teamleden conditioneel niet meteen topfit zijn. Het plezier van samen te bewegen primeert immers boven het leveren van ‘sportieve’ prestaties. Bovendien zal het juist inschatten van eenieders mogelijkheden mee bepalen hoe succesvol een missie zal uitgevoerd worden.

Hoeveel attracties en welke specifiek wordt volledig op maat van je bedrijf uitgewerkt en voorgesteld, met kennis van zaken en steeds vanuit de juiste invalshoek (lees: ga je voor fun, teambuilding, communicatie, dynamiek,…?).


Wat we voorzien
test

Hoe verloopt het?
hjkl

Andere info
extra

Vanaf €35 per persoon
Meer info nodig over deze activiteit?
Contacteer Gilles
gilles@v-formation.be +32 486 24 39 47