Reserveren
VanafTot

Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.
V-Formation logo

Highland Games

communicatiefungroepsdynamiekteamvibes

De sfeer van deze Highland Games teambuilding wordt meteen gezet als de deelnemers hun Schotse outfit moeten aantrekken. Het zal zaak zijn om tijdens het paalwerpen, touwtrekken, nagelen, zakspringen, tonnenracen en hamerslingeren de funny vibes te bewaken want zowel het individu als het team belooft danig door elkaar geschud te worden. Iedereen speelt namelijk tegen en met iedereen. Dit is dan ook een uitstekend concept om aan de groepsdynamiek te werken.

Tijdens de eventuele analyse achteraf kan aan bod komen wie in welk onderdeel sterk heeft opgetreden of bijzonder uit de hoek kon komen. Behalve voor teams die zich eens willen uitleven, kan deze activiteit zeker ook worden gebruikt om bedrijfsanalytische groepsaspecten te ontleden of persoonlijke profielen te verfijnen.


Vanaf €35 per persoon
Meer info nodig over deze activiteit?
Contacteer Gilles
gilles@v-formation.be +32 486 24 39 47