Reserveren
VanafTot

Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.
V-Formation logo

Beyond The Limits

inlevingsvermogenpassieplezieradaptievermogen

In het bedrijfsleven moet je soms eens kunnen inspelen op onvoorzienigheden of leren improviseren met de middelen die je hebt. Maar wat als je dagdagelijks zo moet leven? Wat als je niet kan zien, horen, zintuigen gebruiken,… De bedoeling met ‘Beyond the limits’ is om G-Sport te promoten enerzijds, maar anderzijds ook om aan te tonen hoe we ons moeten leren behelpen indien we niet alle ‘troeven’ kunnen uitspelen. Efficiënter leren handelen, meer halen uit minder communicatie, effectief plannen, het zijn zaken waarvan je allemaal zal kunnen proeven.

Speciale handschoenen die een zenuwziekte nabootsen, brillen die je slechtziend maken, teamproeven met koptelefoons. Het zijn slechts enkele situaties die je met je collega’s zult ondergaan en waarbij er veel respect wordt gegenereerd onderling, maar ook voor de mensen met beperkingen in de maatschappij.

Deze teambuilding is een trotse samenwerking met Ecco La Luna en bij elke Beyond the limits activiteit doneren we 10% naar een goed doel die zich dagdagelijks inzet voor mensen met een beperking. #proud


Vanaf €50 per persoon
Meer info nodig over deze activiteit?
Contacteer Gilles
gilles@v-formation.be +32 486 24 39 47