Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

Het team

Leer elke lid van het V-Team kennen. Van marketing tot onze product experts tot ons productie team.

albrecht cherlet

Albrecht Cherlet

Teambuilding Fun Fixer

De rechterhand van onze teambuilding expert Gilles. Met zijn jarenlange ervaring in de eventsector organiseert hij jouw teambuilding van A-Z. Na een coole werkervaring in Australië kwam hij speciaal terug naar België om bij V-Formation te werken. Je zou voor minder!


Benedikt De Vreese

Benedikt De Vreese

Chief Idea Smuggler

Vanuit zijn creatieve mindset de man van de nieuwe ontwikkelingen binnen V-Formation, the ideas man! Als avonturier de wereld afreizend op zoek naar innovaties en partnerships. Specifiek gericht op research & development.


Bert Vlaeminck

Bert Vlaeminck

Operational Daddy

Met meer dan 6 jaar ervaring binnen V-Formation is Bert ons rechtstreeks aanspreekpunt voor klanten op locatie. Hij regelt alle praktische zaken on-site en zorgt steeds voor een vlotte levering, opbouw & afbraak en opvolging van het event.


new v-teamer

Gezocht

Ben jij onze nieuwste Fun Provider?

Word je helemaal warm van teambuildings, opblaasbare attracties & sport events? Misschien ben jij dan wel onze nieuwste Fun Provider! Check onze vacatures op onze jobpagina of stuur vrijblijvend je cv en motivatiebrief naar onderstaand e-mailadres.


Gilles van der kreeft

Gilles van der Kreeft

Teambuilding Expert

Specialist inzake teambuildings die met meer dan 200 projecten per jaar steeds zijn organisatorisch vernuft bewijst. Zijn missie? Jouw bedrijfscultuur versterken door in te zetten op communicatie, samenwerking en creativiteit.


Jasper Braeckman

Jasper Braeckman

Creative Ninja

Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen V-Formation ontwikkelde Jasper een neus voor innovatie. Zijn spitsvondigheid komt steeds van pas bij het uitwerken van innovatieve, creatieve concepten & projecten.


Jonas Coussement

Jonas Coussement

Professor Fun

Kent ons uitgebreide attractiegamma letterlijk van binnen en van buiten en is steeds op zoek naar nieuwe materialen en markten. Vanuit zijn creatieve mindset zorgt hij steeds voor onvergetelijke ervaringen op evenementen allerlei.


Jonas Parmentier

Jonas Parmentier

Inflatable Fun Fixer

Jonas is de rechterhand van 'Professor Fun'. Hij zorgt dat alle inflatable projects in goede banen worden geleid. Van de langste hindernisbaan tot de kleinste attractie, hij kent ze vanbinnen en vanbuiten. Tevreden klanten zijn zijn topprioriteit.


Lien D'Hondt

Lien D'Hondt

Happy Camper

Lien tovert elk idee om tot een aards paradijs voor kids. Door haar ervaring als leerkracht Lichamelijke Opvoeding en mama van 2 kindjes weet ze hoe ze een glimlach kan toveren op elk kindergezichtje. Gaat voluit voor happiness tijdens de sportkampen!


Lotte Van Lishout

Lotte Van Lishout

Crew Queen

Lotte is de superglue van onze awesome V-Family! Als crew coördinator zorgt zij voor de rekrutering, communicatie, planning en opvolging van onze begeleiders. Met haar jaren ervaring bij BoardX is ze een ware Crew Queen!


niels frederick

Niels Frederick

Logistics Rockstar

Logistieke draaischijf binnen V-Formation. Heeft oog voor detail en organisatie, en een zeer goed inzicht in de logistieke kant van eventplanning. Zorgt steeds voor een perfect geordend magazijn, en dus voor mentale rust bij het ganse team.


Rik De Lannoy

Rik De Lannoy

Chief in command

Rik leidt als beherend directeur de V-crew op een dagelijkse basis in goede banen en ziet toe op kwaliteit en klantenservice. Met zijn wijde ervaring in networking events is hij ook deels verantwoordelijk voor verkoop.


Saar Olivier

Saar Olivier

Office Wizard

Als luitenant van Rik staat ze in voor planningen, werkschema's en facturatie. Zorgt vanuit haar opleiding ook voor optimalisatie van alle processen en legt het team in de watten tijdens eigen incentives.


Vince Smits

Vince Smits

Brand Doctor

Vince helpt V-Formation naar the next level op het vlak van marketing. Vanuit zijn opleiding in sales & marketing is hij erg begaan met alles rond content marketing, advertising, sociale media, ROI en veel meer. Zijn ambitie is aanstekelijk!


Yorick Nachtergaele

Yorick Nachtergaele

Captain Sport

Als sportdagverantwoordelijke zorgt Yorick steeds voor een onvergetelijke dag voor jouw leerlingen. Combineert dankzij zijn organisatorisch talent sportieve activiteiten perfect met opblaasbare attracties en creatieve thema's!