Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

V-Formation verwelkomt Johan!

Zoals we eerder al aankondigden is onze crew sinds afgelopen maandag weer een nieuw lid rijker. Johan Bommerez, marketeer en oprichter van frisbee-lifestyle magazine Get Horizontal is onze rangen komen vervoegen. Met Johan aan boord gaat V-Formation vol goeie moed het einde van het jaar tegemoet en kijken we volop uit naar het seizoen 2016. Door alle vernieuwingen op een ambitieuze manier in beeld te gaan brengen willen we ons bedrijf naar “the next level” tillen. Van aftermovie tot community management, onze nieuwe marketeer zal instaan voor meer online visibiliteit. Ook de uitbreiding van onze creatieve sportworkshops zal hij op zich nemen.

Met een achtergrond in de Ultimate Frisbee-wereld en een eigen frisbee-bedrijf brengt Johan heel wat met zich mee: een online community van gelijkgezinden die fair-play zeer hoog in het vaandel dragen, skills die variëren van video-editing tot uitdenken van creatieve promo-campagnes, maar bovenal een gezonde brok enthousiasme die we bij V-Formation best kunnen smaken.

Keep your eyes open voor een spannende samenwerking tussen twee bedrijven die sport en fun als geen ander weten te combineren. “Get Horizontal” is naast een metafoor voor het lijf en leden in de strijd gooien tijdens het sporten ook een bedrijf die een welbepaalde levensstijl vertegenwoordigt.

Amusement, beweging en respect staan centraal bij een frisbee-community die ervoor gekend is om geen enkel avontuur uit de weg te gaan. Net waar wij bij V-Formation ook zwaar in geloven. Na een spectaculair avontuur in Litouwen bundelen we vanaf heden dus ook onze krachten.

Welkom, Johan!

Terug naar overzicht