Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

V-Formation transformeert Eskimofabriek in indoor speelhal!

Vorige week toverde V-Formation de Gentse Eskimofabriek om tot een heuse indoor speelhal voor de Studentenraad van de Arteveldehogeschool. Met een opblaasbare hindernisbaan, een “Trust The Driver” carteambuilding, “Commedia Dell Arte” improvisatie-oefeningen en als kers op de taart een indoor-lasershootbattle zorgden we voor een namiddag vol spektakel en ambiance.

15 deelnemers konden zich naar hartelust uitleven tijdens dit teambuildingsevent, die bestond uit 4 zeer verschillende blokken, in deze prachtige eventlocatie. V-Formation werkt steeds op maat van de klant: we deinzen er dus niet voor terug om verschillende teambuildingsconcepten te combineren en kiezen ook steevast voor top-locaties.

De Eskimofabriek is hier een prachtig voorbeeld van: grote, mooie en vooral multifunctionele ruimtes met daarbovenop top-service en communicatie. Een echte aanrader if you ask us!

Uw eigen indoor speelpark bouwen voor uw medewerkers of collega’s? Aarzel niet V-Formation te contacteren via info@v-formation.be!

How to transform Eskimofabriek into an INDOOR ARCADE? Check out the aftermovie below!

Embedded content: https://vimeo.com/156273261

Terug naar overzicht