Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

V-Formation Lanceert Cockpit Games

Afgelopen weekend lanceerde V-Formation in de Gentse Eskimofabriek zijn nieuwste teambuildingsconcept “Cockpit Games“. Twee unieke, zelf ontworpen, opblaasbare (en dus mobiele) cockpits doen dienst als crisiscentrum waarin teammanagement-capaciteiten op de proef genomen worden.

Deelnemers worden samen met enkele collega’s opgesloten met de uitdaging tal van verschillende opdrachten onder moeilijke omstandigheden tot een goed eind te brengen. Een combinatie van licht, geluid, raadsels, breinwerk en vooral veel vraagtekens geven je de kans om stap voor stap oplossingen te vinden. Je krijgt in een bepaalde tijdsduur opdrachten te verwerken terwijl je alle time- en teammanagement skills uit de kast moet halen.

Deze ‘Cockpit Games’ zijn de perfecte testcase om te kijken hoe jouw team op de rails staat en hoe er gereageerd zal worden in bepaalde onvoorziene omstandigheden. Een nieuw en innovatief concept door V-Formation waar spanning en samenwerking gegarandeerd zijn!

Embedded content: https://vimeo.com/155503950

Terug naar overzicht