Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

V-Formation in VOKA Magazine

Ook de lezers van het VOKA Oost-Vlaanderen magazine ontdekken “The Beast“, ‘s werelds langste opblaasbare hindernisbaan!

Lees hier het volledige artikel uit de februari-editie van dit blad voor en door ondernemers: “Permanent investeren in custom made onderdelen” V-Formation is werelrecordhouder met opblaasbare hindernissenbaan ‘The Beast’

Het Gentse V-Formation is gespecialiseerd in teambuilding, attracties en sports events voor volwassenen. Ze verhuren onder andere opblaasbare hindernissenbanen. De oprichters Benedikt De Vreese en Rik De Lannoy ontwerpen zelf uitdagende attracties en laten die custom made fabriceren door een Europese producent. “We hebben verschillende thema’s, die elk goed zijn voor een aantal onderdelen”, vertelt De Vreese. “De klant bepaalt hoeveel en welke onderdelen hij wil huren. Als je alle stukken aan elkaar hangt, in de vier thema’s, zit je momenteel aan 32 stukken, goed voor een lengte van 252 meter. Dat is de langste opblaasbare hindernissenbaan ter wereld, die wij ‘The Beast’ gedoopt hebben.”

Om tot deze samenstelling te komen, werden onlangs nog 9 nieuwe onderdelen aangekocht. Het totaal is goed voor een investering van 120.000 euro. Maar daar blijft het niet bij. De zaakvoerders ontwerpen nog steeds nieuwe onderdelen: er zijn alweer twee stukken klaar in een vijfde thema. De hindernissen zijn uniek omdat ze custom made zijn naar de ontwerpen van V-Formation.

“Daarnaast gaan we dit jaar op zoek naar een eigen terrein”, haalt Benedikt aan. “Zo bieden we onze klanten de keuze: we kunnen onze attracties bij hen opzetten, of zij kunnen naar onze locatie komen.” V-Formation werd tien jaar geleden opgericht en kende vooral in de laatste jaren een sterke groei.

Het bedrijf is intussen goed voor zeven voltijdse medewerkers. Ze plaatsen attracties in België, maar ook in de rest van Europa en zelfs tot New York en Dubai toe.

Terug naar overzicht