Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

V-Formation Dubai Trip #getinspired

Afgelopen week reisde V-Formation richting Dubai. Zaakvoerder Benedikt en marketeer Johan waagden zich aan een 7 uur durende vlucht richting oliesjeiks en torenhoge skyscrapers. Veel tijd voor sightseeing was er echter niet, want we volgden een strak schema vol boeiende meetings!

Doel van de trip?

Research and development! V-Formation is een bedrijf die steeds innoveert en vooruitkijkt, en bij deze filosofie gelden geen landsgrenzen. Dubai is een internationale smeltkroes van culturen en bedrijven, en daarom kon ook V-Formation hier niet ontbreken.

Als experts in opblaasbare attracties gaan wij steeds op zoek naar internationale expertise om zowel binnen als buiten België een optimale service te kunnen bieden. De ervaring die we opdoen tijdens deze trips is van onschatbare waarde om kennis en inzichten op te doen die ons alleen maar meer vooruit helpen. We steken onze internationale ambitie dan ook helemaal niet onder stoelen of banken.

Een fascinerende trip, vol inspirerende meetings, die zeker niet onze laatste zal zijn. Benieuwd naar de verdere ontwikkeling van ons internationale verhaal? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

IMG 4888 IMG 8314

Terug naar overzicht