Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

Ontdek “THE BEAST” in Kortrijk Xpo

V-Formation lanceert “The Beast”, World’s Biggest Inflatable in Kortrijk Xpo tussen 7-11/12/2016!

V-Formation, teambuildingsexperts en “Professional Fun Providers” uit Gent, nodigen u met trots uit om ‘s werelds langste opblaasbare hindernisbaan (a.k.a. “The Beast”) te komen ontdekken in Kortrijk Xpo tussen 7 en 11 december 2016! Op het programma:

– woe, do, vrij 7-8-9/12: Bedrijvencontactdagen!

Maak kennis met “The Beast” en ontdek alles wat er te weten valt over deze unieke hindernisbaan, zowel op logistiek, financieel als operationeel vlak. Maak een afspraak (tussen 13u en 17u) en kom rustig een kijkje nemen of luisteren hoe we u van dienst kunnen zijn bij uw corporate teambuildings, bedrijfsuitjes, als leverancier voor eigen events en veel meer. Kom ook alles te weten over ons volledig aanbod van 80 attracties!

– ZATERDAG 10/12: BOUNCE FESTIVAL t.v.v. De Warmste Week!

Schrijf je in met een team van 4 en race over deze unieke hindernisbaan ten voordele van Studio Brussel’s Warmste Week!

Info & tickets op www.bouncefestival.be

Bounce-Festival-Affiche-V11-1500

– Zondag 11/12: Family Day

Geen zin om te racen? Maak dan een leuke zondagse uitstap met het ganse gezin naar Kortrijk Xpo en ontdek “The Beast”. Een hapje, een drankje en als kers op de taart ‘s werelds langste opblaasbare hindernisbaan. Reserveren is niet nodig, betalen kan aan de kassa ter plaatse.

Alle info op www.bouncefestival.be

Terug naar overzicht