Je reserveringsoverzicht
Bovenstaande huurprijs geldt voor eigen transport plaatsing en afbouw. Wenst u een full service pakket waarbij V-Formation transport , professionele plaatsing, gebruiksbriefing, veiligheidscheck, afbouw en nazorg voorziet?
Kost full service pakket berekenen
Transport (optioneel)
Vul je postcode in om het full service pakket te berekenen.
0,00

Totaal


Je hebt nog geen producten geselecteerd.

Over V-Formation

Wat doet V-Formation en waar staan we voor? Dat lees je hier.

Waarom?

Niet ‘wat’ we doen, of ‘hoe’ we het doen staat bij V-FORMATION centraal, maar wel ‘WAAROM’. We vinden het als feel good teambuildingbedrijf namelijk onze plicht om in te zetten op sfeer op de werkvloer en daarbij mensen aan het bewegen te zetten in interactie met elkaar. Naast het nastreven van een sportieve levensstijl en een uitstekende groepsdynamiek zitten we dus ook vol #goodvibes.

“If you can have FUN together, you can work together!”

Hoe?

Hoe V-FORMATION dit alles realiseert, door trouw te blijven aan zichzelf! Waar wil de V-CREW zich dan in onderscheiden?

“Events organiseren met veel uitdagende materialen, op een klantgerichte & persoonlijke manier, vol van passie & overgave.”

Er wordt dan ook hard gewerkt om samen met onze vaste crew, medewerkers, klanten en fans aan een V-COMMUNITY te werken zodat we samen kunnen gaan voor de ultieme experience!

#Samensterker

Wat?

V-FORMATION in 3 grote blokken samengevat:

Teambuilding: 95% gericht op B2B, dit vanuit 15 innovatieve teamconcepten die we op maat kneden van de klant en hun targets.

Attracties: focus op structuren voor volwassenen en een uniek & innovatief gamma aan attracties dat internationaal kan ingezet worden.

Sport Events: events die het belang van lichaamsbeweging, de sportwaarden en groepsdynamiek (en dit voor alle leeftijden) aantonen.“Sport has the power to unite people!”

Liefdadigheid

V-formation heeft het hart op de juiste plaats! Sinds het ontstaan in 2006 is er steeds gezorgd dat er jaarlijks bepaalde goede doelen ondersteund werden, financieel en/of logistiek. Zo waren er in het verleden reeds acties voor de Cliniclowns, een trip naar Disneyland Parijs met 120 kinderen uit het Buitengewoon Onderwijs, inzamelacties voor het Glazen Huis via ‘Happy Kids 4 Life’, en vele meer…

“Sharing is caring!”

Een greep uit onze tevreden klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rerum, quisquam ex quidem aspernatur, excepturi similique culpa.

Cool activities, pleasant partnership and enthusiastic crew!”

- Elke, Fil Rouge (Brussel)

We were looking for a not too physical activity that implemented all sports values and ended up with V-Formation's Office Olympics: SUPER!”

- Lorence, CTAC (Wommelgem) II